Heej :) ska strax lägga mig MEN måste bara bjuda på detta :) har ÄN så länge 96 följare!! Gash asså, kan inte fatta detta!? Sorry om jag inte bloggat på länge men hade en TANKE på att lägga ner bloggen.. Bloggade inte så mkt för att hade inte så många följare/läsare som jag trodde. Men nu när jag tänkte göra ett inlägg om att jag ska lägga ner bloggen så såg jag att det stog "96 following your blog. OMG!! Tänker VÄRKLIGEN inte lägga ner bloggen NU! Detta är en suxe ;) ska försöka blogga mera och lägga ut mera bilde. Men ni 96 läsare, jag tänkte ge er VECKANS BLOGG. Jo veckans blogg blir.. Nellieperssons.blogg.se !:) Så jag tycker ALLA kan cheka hennes blogg. Den är bra, och så fort man ser den så blir man " MÅSTE FÖLJA" haha^^ men jag följer den och den blir veckans blogg :) ska sova nu men vi hörs imon herrå <3>